Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/agility-slo.com/httpdocs/html_metadata.php on line 11 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/agility-slo.com/httpdocs/html_metadata.php on line 39
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih in nastavitvah...

Prehod v višji nivo

Za prehod iz nivoja A1/J1 v A2/J2 mora pes trikrat doseči odlično oceno s čistim tekom (brez kazenskih točk) pri dveh različnih sodnikih na tekmovanjih v nivoju A1/J1 v razredu agility. Poleg tega mora pes obvezno dopolniti starost 18 mesecev. V delovno knjižico se vedno vpiše ocena teka v agilityju, ki šteje kot pogoj za prehod v višji nivo. Vpis nivoja v delovno knjižico potrdi slovenski sodnik za agility.

V nivo A3/J3 se uvrstijo psi, ki so se na tekmovanjih v nivoju A2/J2 trikrat uvrstili brez napak oziroma kazenskih točk med tri najbolje uvrščene pse. Tudi za prehod iz nivoja A2/J2 v A3/J3 šteje kot pogoj samo tek v agilityju.

Tekmovalec mora zaradi ažuriranja baze podatkov sporočiti Komisiji za agility na elektronski naslov (agility.komisija@gmail.com) spremembo nivoja. Sporočilo mora vsebovati številko delovne knjižice, datum prestopa, ter kateri sodnik je potrdil prestop.

Pogoji za prehod morajo biti vpisani v vseh delovnih knjižicah psa.

Povratek v nižji nivo je možen, vendar samo enkrat v tekmovalni karieri psa in na podlagi pisne prošnje, ki jo tekmovalec naslovi na Komisijo za agility.
Novi vodnik z izšolanim psom začne tekmovati v nivoju katerega je pes že dosegel.

 

Navodila za e-prijave

Pomembno: prijave in odjave preko online sistema so možne do torek pred tekmo. Po torku kontaktirajte organizatorja tekme.
Za navodila o e-prijavi kliknite tukaj...

Online registration system for agility events - instructions

Important: Entries and cancellations are possible until the Tuesday before competition. After Tuesday you will have to contact organizer of competition. New teams who are not in agility base, plase fill the form and send it to Agility Commission. For instructions click here...

Prehod v višji nivo

Tekmovalec mora zaradi ažuriranja baze podatkov sporočiti Komisiji za agility na e-mail (agility.komisija@gmail.com) spremembo nivoja. Sporočilo mora vsebovati številko delovne knjižice, datum prestopa, ter ime sodnika/ce, ki je potrdil/a prestop.

Začetek agilitya pri nas

Manj kot 15 let po prvem prikazu agilityja v Sloveniji, so bili naši tekmovalci že v samem svetovnem vrhu, kjer so še danes.