Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/agility-slo.com/httpdocs/html_metadata.php on line 11 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/agility-slo.com/httpdocs/html_metadata.php on line 39
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih in nastavitvah...

Pomembno obvestilo

Pomembno urnik tekmovanja
V drugem delu sezone bo nivo A/2 na velikih tekmah združen z nivojem A/1. Ker do srede zvečer ni znano dejansko število tekmovalcev, bomo ob objavi urnika tekmovanja objavili tudi kdaj se bo pričel nivo A/2. Ukrep je sprejet ker se na nekaterih tekmah pojavlja v nivoju A/3 veliko število tekmovalcev in nista sodnika enakomerno obremenjena.

Merjenje višine psov.
Za uradno meritev višine psa, mora pes izpoljnevati pogoje za nastop na uradnem tekmovanju (starost 15 mesecev).
V primeru mejne meritve (1cm), morata psa izmeriti dva sodnika. V takem primeru se potem v starosti psa 20-24 mesecev meritev ponovi in jo opravita sodnika Sašo Novak in Mirja Lapanja. Za drugo meritev mora poskrbeti vodnik sam.

Vse kvalificirane pse za EO in SP, ki še niso bili uradno izmerjeni na istovrstnem tekmovanju, se ponovna meritev opravi na zadnji kvalifikacijski tekmi (merita pa jih sodnik, ki sodi to tekmo in Sašo Novak ali Mirja Lapanja)

 

Navodila za e-prijave

Pomembno: prijave in odjave preko online sistema so možne do torek pred tekmo. Po torku kontaktirajte organizatorja tekme.
Za navodila o e-prijavi kliknite tukaj...

Online registration system for agility events - instructions

Important: Entries and cancellations are possible until the Tuesday before competition. After Tuesday you will have to contact organizer of competition. New teams who are not in agility base, plase fill the form and send it to Agility Commission. For instructions click here...

Prehod v višji nivo

Tekmovalec mora zaradi ažuriranja baze podatkov sporočiti Komisiji za agility na e-mail (agility.komisija@gmail.com) spremembo nivoja. Sporočilo mora vsebovati številko delovne knjižice, datum prestopa, ter ime sodnika/ce, ki je potrdil/a prestop.

Začetek agilitya pri nas

Manj kot 15 let po prvem prikazu agilityja v Sloveniji, so bili naši tekmovalci že v samem svetovnem vrhu, kjer so še danes.