Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/agility-slo.com/httpdocs/html_metadata.php on line 11 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/agility-slo.com/httpdocs/html_metadata.php on line 39
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih in nastavitvah...

Agility sezona 2014/2015

Končalo se je državno prvenstvo v agilityu. Dobili smo nove državne prvake in zmagovalce, hkrati pa se je tudi končala sezona pokalov in prvenstev. Državni prvaki v agilityu za leto 2015 so postali:
 - Small -  Roland Kolenko in Ammy
- Medium - Silvija Trkman in Le
- Large -  Matej Čuček in Gyp.

Čas je, da se zazremo v preteklo zelo uspešno sezono. Imamo svetovno prvakinjo Silvijo in Le, svetovnega podprvaka Rolanda in Ammy, ekipno L 2.mesto, ekipno M 3. mesto.
Čestitam vsem tekmovalcem za vse dosežene rezultate v letošnji sezoni.

Presednik
Zlatko Gorjan

 

Navodila za e-prijave

Pomembno: prijave in odjave preko online sistema so možne do torek pred tekmo. Po torku kontaktirajte organizatorja tekme.
Za navodila o e-prijavi kliknite tukaj...

Online registration system for agility events - instructions

Important: Entries and cancellations are possible until the Tuesday before competition. After Tuesday you will have to contact organizer of competition. New teams who are not in agility base, plase fill the form and send it to Agility Commission. For instructions click here...

Prehod v višji nivo

Tekmovalec mora zaradi ažuriranja baze podatkov sporočiti Komisiji za agility na e-mail (agility.komisija@gmail.com) spremembo nivoja. Sporočilo mora vsebovati številko delovne knjižice, datum prestopa, ter ime sodnika/ce, ki je potrdil/a prestop.

Začetek agilitya pri nas

Manj kot 15 let po prvem prikazu agilityja v Sloveniji, so bili naši tekmovalci že v samem svetovnem vrhu, kjer so še danes.