Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/agility-slo.com/httpdocs/html_metadata.php on line 11 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/agility-slo.com/httpdocs/html_metadata.php on line 39
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih in nastavitvah...

Uspešen nastop naših juniorčkov

Ekipa Agility Power (Eva Vodopija, Neli Dvoršak Munih, Maja Kirik Marolt in naturalizirana Shannon Springford) je dosegla skupno odlično 4.mesto 💪👍Bravooo punce! (Po jumpingu so bile 15.)
 5. mesto large ekipe po jumpingu Flying paws (Nika, Simona, Kal in Živa), ter odlično 7. mesto v individualnem jumpingu large za najmlajše Maje Kirik Marolt in Ro, je le nekaj najboljših uvrstitev!
Hvala vsem kateri ste nam pomagali pri tem projektu in hkrati omogočili otrokom, da so lahko doživeli to lepo izkušnjo.

Komisija za agility

 

Navodila za e-prijave

Pomembno: prijave in odjave preko online sistema so možne do torek pred tekmo. Po torku kontaktirajte organizatorja tekme.
Za navodila o e-prijavi kliknite tukaj...

Online registration system for agility events - instructions

Important: Entries and cancellations are possible until the Tuesday before competition. After Tuesday you will have to contact organizer of competition. New teams who are not in agility base, plase fill the form and send it to Agility Commission. For instructions click here...

Prehod v višji nivo

Tekmovalec mora zaradi ažuriranja baze podatkov sporočiti Komisiji za agility na e-mail (agility.komisija@gmail.com) spremembo nivoja. Sporočilo mora vsebovati številko delovne knjižice, datum prestopa, ter ime sodnika/ce, ki je potrdil/a prestop.

Začetek agilitya pri nas

Manj kot 15 let po prvem prikazu agilityja v Sloveniji, so bili naši tekmovalci že v samem svetovnem vrhu, kjer so še danes.