Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/agility-slo.com/httpdocs/html_metadata.php on line 11 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/agility-slo.com/httpdocs/html_metadata.php on line 39
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih in nastavitvah...

Državni prvaki Slovenije v agilityu

V soboto je potekalo finalno tekmovanje za državno prvenstvo v agilityu. Tekma je potekala v deževnem vremenu in na razmočenem terenu. Vendar vrme ni uspelo pokvariti dobrega vzdušja in tekmovalnosti na tekmi. Najlepša hvala KD Obali Koper za kljub zelo slabim pogojem odlično izpeljano tekmo.

Tekom leta je bilo organizirano 9 tekmovanj, ki so šteli za državno prvenstvo, od tega se je za končno uvrstitev štelo seštevek 7 boljših dnevnih rezultatov. Za končno uvrstitev se upoštevajo le rezultati slovenskih tekmovalcev. Tako so postali Državni prvaki Slovenije v agilityu 2016:

A3 Državni prvaki Slovenije v agilityu
Small: Okanovič Sandi& Miya
Medium: Silvia Trkman & Le
Large: Nuša Pečnik & Ling

Več o končnih rezultatih pa si lahko ogledate na zavihku Tekmovanja.

 

Navodila za e-prijave

Pomembno: prijave in odjave preko online sistema so možne do torek pred tekmo. Po torku kontaktirajte organizatorja tekme.
Za navodila o e-prijavi kliknite tukaj...

Online registration system for agility events - instructions

Important: Entries and cancellations are possible until the Tuesday before competition. After Tuesday you will have to contact organizer of competition. New teams who are not in agility base, plase fill the form and send it to Agility Commission. For instructions click here...

Prehod v višji nivo

Tekmovalec mora zaradi ažuriranja baze podatkov sporočiti Komisiji za agility na e-mail (agility.komisija@gmail.com) spremembo nivoja. Sporočilo mora vsebovati številko delovne knjižice, datum prestopa, ter ime sodnika/ce, ki je potrdil/a prestop.

Začetek agilitya pri nas

Manj kot 15 let po prvem prikazu agilityja v Sloveniji, so bili naši tekmovalci že v samem svetovnem vrhu, kjer so še danes.