Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/agility-slo.com/httpdocs/html_metadata.php on line 11 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/agility-slo.com/httpdocs/html_metadata.php on line 39
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih in nastavitvah...

Obvestilo tekmovalcem

Dragi člani reprezentanc in tekmovalci

 

Komisija za agility se že nekaj sezon trudi z organizacijo dobrodelnih tekem, katerih izkupiček je izključno namenjen pokrivanju stroškov vseh reprezentanc.

Na tej tekmi vsi sodelujoči sodniki sodijo in pomagajo pri izvedbi brezplačno, vseeno pa nam primankuje delovne sile v obliki tehnične ekipe. 

Zato pričakujemo od vseh reprezentantov in tekmovalcev, ki se želijo potegovati za mesto v reprezentancah , da se udeležijo vsaj ene dobrodelne tekme, vsaj kot del tehnične ekipe in si s tem zagotovijo ugodnosti, ki jih je komisija do sedaj nudila vsem reprezentantom in jih želi nuditi tudi v bodoče.

Le z vašim sodelovanjem si boste omogočili polne ugodnosti, ki pripadajo reprezentantu s strani komisije za agility.

 

Lep pozdrav, KZA

 

Navodila za e-prijave

Pomembno: prijave in odjave preko online sistema so možne do torek pred tekmo. Po torku kontaktirajte organizatorja tekme.
Za navodila o e-prijavi kliknite tukaj...

Online registration system for agility events - instructions

Important: Entries and cancellations are possible until the Tuesday before competition. After Tuesday you will have to contact organizer of competition. New teams who are not in agility base, plase fill the form and send it to Agility Commission. For instructions click here...

Prehod v višji nivo

Tekmovalec mora zaradi ažuriranja baze podatkov sporočiti Komisiji za agility na e-mail (agility.komisija@gmail.com) spremembo nivoja. Sporočilo mora vsebovati številko delovne knjižice, datum prestopa, ter ime sodnika/ce, ki je potrdil/a prestop.

Začetek agilitya pri nas

Manj kot 15 let po prvem prikazu agilityja v Sloveniji, so bili naši tekmovalci že v samem svetovnem vrhu, kjer so še danes.