Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/agility-slo.com/httpdocs/html_metadata.php on line 11 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/agility-slo.com/httpdocs/html_metadata.php on line 39
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih in nastavitvah...

Razpis za pridobitev kinološkega naziva INŠTRUKTOR ZA AGILITY VIŠJE STOPNJE in INŠTRUKTOR ZA AGILITY NIŽJE STOPNJE

Komisija za izobraževanje in izpite pri Kinološki zvezi Slovenije obvešča zainteresirano kinološko javnost, da v skladu s Pravilnikom o strokovnem delu, poglavje VII b, podpoglavje IV/13a in 13 b in Pravilnikom o izobraževanju, preverjanju znanja, imenovanju in napredovanju kinološkega kadra, da za tehnično izvedbo seminarja in izpitov pooblašča  Komisijo za agility pri Kinološki zvezi Slovenije.

Komisija za agility objavlja razpis za pridobitev kinološkega naziva «INŠTRUKTOR ZA AGILITY VIŠJE STOPNJE in INŠTRUKTOR ZA AGILITY NIŽJE STOPNJE« .

Seminar bomo organizirali 25. in 26. februarja 2017 / teorija/ in praktični del tečaja pa bo organiziran 18. in 19. marca 2017. Pisni del izpita je planiran za 31. 3. 2017 zvečer in praktični del izpita 8. in 9. aprila 2017.  Razpored za seminar in izpite bo objavljen na spletni strani Komisije za agility: http://www.agility-slo.com, pet dni pred posameznim seminarjem, oziroma izpitom.

Več tukaj.

 

Navodila za e-prijave

Pomembno: prijave in odjave preko online sistema so možne do torek pred tekmo. Po torku kontaktirajte organizatorja tekme.
Za navodila o e-prijavi kliknite tukaj...

Online registration system for agility events - instructions

Important: Entries and cancellations are possible until the Tuesday before competition. After Tuesday you will have to contact organizer of competition. New teams who are not in agility base, plase fill the form and send it to Agility Commission. For instructions click here...

Prehod v višji nivo

Tekmovalec mora zaradi ažuriranja baze podatkov sporočiti Komisiji za agility na e-mail (agility.komisija@gmail.com) spremembo nivoja. Sporočilo mora vsebovati številko delovne knjižice, datum prestopa, ter ime sodnika/ce, ki je potrdil/a prestop.

Začetek agilitya pri nas

Manj kot 15 let po prvem prikazu agilityja v Sloveniji, so bili naši tekmovalci že v samem svetovnem vrhu, kjer so še danes.