Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/agility-slo.com/httpdocs/html_metadata.php on line 11 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/agility-slo.com/httpdocs/html_metadata.php on line 39
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih in nastavitvah...

Državno prvenstvo za Juniorje


Vabljeni na 1. Državno prvenstvo za juniorje v Sloveniji. Tekma bo potekala 11.6.2017 na vadbišču KD Domžale!Dopoldne, ob 9h se začne seminar na temo “Motivacija in igra s psom”, ki ga bo izvajala Polona Bonač.


Po kosilu, pa bo organizirana tekma, na kateri bodo najboljši prejeli naziv državnih prvakov.


Otroci rojeni leta 2003 ali mlajši, bodo imeli svoje tekmovanje, ločili pa se bodo tudi glede na velikost psov – small, medium, large.

Vsi mladostniki, ki so rojeni leta 1999 in vse do leta 2002, pa bojo imeli svoje tekmovanje, kjer se bodo prav tako ločili glede na velikost psov – small, medium, large.


Tekmovanje se bo začelo okoli 13:00, vodja tekmovanja je Manca Mikec, sodnica pa bo Mirja Lapanja


Cenik:

seminar + tekma = 30eu

seminar = 20eu

Tekma = 15eu


Plačila se bodo sprejemala na dan dogodka! V ceni seminar + tekma je vključeno tudi kosilo in pijača!


Prijave za seminar in tekmovanje sprejemamo na email: juniors.slovenia@gmail.com


Prijave zbiramo do nedelje, 4.6.2017, 23.59!


V prijavo prosimo zapišite na kaj se prijavljate!

Če se prijavljate tudi za tekmovanje pripišite podatke: Ime in priimek, letnico rojstva vodnika, Ime psa, kategorija psa (small,medium,large)


Za vse dodatne informacije lahko pišete na email ali pa osebno na kakšni tekmi poiščete Manco.VABLJENI!

 

Navodila za e-prijave

Pomembno: prijave in odjave preko online sistema so možne do torek pred tekmo. Po torku kontaktirajte organizatorja tekme.
Za navodila o e-prijavi kliknite tukaj...

Online registration system for agility events - instructions

Important: Entries and cancellations are possible until the Tuesday before competition. After Tuesday you will have to contact organizer of competition. New teams who are not in agility base, plase fill the form and send it to Agility Commission. For instructions click here...

Prehod v višji nivo

Tekmovalec mora zaradi ažuriranja baze podatkov sporočiti Komisiji za agility na e-mail (agility.komisija@gmail.com) spremembo nivoja. Sporočilo mora vsebovati številko delovne knjižice, datum prestopa, ter ime sodnika/ce, ki je potrdil/a prestop.

Začetek agilitya pri nas

Manj kot 15 let po prvem prikazu agilityja v Sloveniji, so bili naši tekmovalci že v samem svetovnem vrhu, kjer so še danes.