Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih in nastavitvah...

Obrazci in vloge

Obrazce in vloge izpolnite čitljivo. Priporočamo uporabo velikih tiskanih črk, zaradi manjše možnosti napak pri vnosu podatkov v sistem.

Za organizatorje tekmovanj

Prijavnico za tekmovanja v agilityu lahko izpolnete v elektronski obliki. Za oddajo prijavnice kliknite tukaj...

 

Izpolnjene obrazce pošljite na uradni e-mail Komisije za agility agility.komisija@gmail.com in delegiranemu sodniku/ci na vašem tekmovanju.

Za sodnike

Izpolnjene obrazce pošljite na uradni e-mail Komisije za agility agility.komisija@gmail.com

Vloga za izdajo delovne knjižice

Vlogo za izdajo delovne knjižice lahko izpolnete v elektronski obliki, priloge (sken rodovnika, sken stare delovne knjižice) pa pošljite na uradni e-mail Komisije za agility agility.komisija@gmail.com
Za oddajo vloge kliknite tukaj...

 

Navodila za e-prijave

Pomembno: prijave in odjave preko online sistema so možne do torek pred tekmo. Po torku kontaktirajte organizatorja tekme.
Za navodila o e-prijavi kliknite tukaj...

Online registration system for agility events - instructions

Important: Entries and cancellations are possible until the Tuesday before competition. After Tuesday you will have to contact organizer of competition. New teams who are not in agility base, plase fill the form and send it to Agility Commission. For instructions click here...

Prehod v višji nivo

Tekmovalec mora zaradi ažuriranja baze podatkov sporočiti Komisiji za agility na e-mail (agility.komisija@gmail.com) spremembo nivoja. Sporočilo mora vsebovati številko delovne knjižice, datum prestopa, ter ime sodnika/ce, ki je potrdil/a prestop.

Ažuriranje podatkov

Tekmovalce naprošamo, da vse spremembe, kot so: sprememba osebnih podatkov, prehod psa iz nižjega v višji nivo, menjava kluba/društva za katerega tekmujete, številke neaktivnih delovnih knjižic, obvestite Komisijo za agility na e-mail (agility.komisija@gmail.com)