Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih in nastavitvah...

Pokali in kvalifikacije v sezoni 2018

Državno prvenstvo Slovenije in kvalifikacije za svetovno prvenstvo v agilityu 2015
Državno prvenstvo v agilityu
Za končno uvrstitev v državnem prvenstvu Slovenije v agilityju 2018 šteje seštevek največ šest (6.) boljših rezultatov od osmih (8.) tekem. V skupni seštevek štejejo samo uvrstitve slovenskih tekmovalcev.

Kvalifikacije za svetovno prvenstvo v agilityu
Za kvalifikacije v državno reprezentanco za nastop na svetovnem prvenstvu štejejo izključno uvrstitve v nivoju A3/J3. Pri seštevku točk se ne upoštevajo uvrstitve nerodovniških psov in tujih tekmovalcev. Standardni čas za kvalifikacije je + 10% časa najhitrejšega psa, ki tekmuje za kvalifikacije. Za uvrstitev v državno reprezentanco štejejo štirje boljši dnevni rezultati. V reprezentanco se uvrstijo prvi trije tekmovalci iz kategorije L, M, S za individualne nastope in še tekmovalni par, ki je dosegel četrto mesto iz kategorije L, M, S, ki se uvrsti v reprezentanco za ekipni tek.
Naziv pokala
ZIMSKI POKAL 2017/2018 podrobnosti...

 

Navodila za e-prijave

Pomembno: prijave in odjave preko online sistema so možne do torek pred tekmo. Po torku kontaktirajte organizatorja tekme.
Za navodila o e-prijavi kliknite tukaj...

Online registration system for agility events - instructions

Important: Entries and cancellations are possible until the Tuesday before competition. After Tuesday you will have to contact organizer of competition. New teams who are not in agility base, plase fill the form and send it to Agility Commission. For instructions click here...

Prehod v višji nivo

Tekmovalec mora zaradi ažuriranja baze podatkov sporočiti Komisiji za agility na e-mail (agility.komisija@gmail.com) spremembo nivoja. Sporočilo mora vsebovati številko delovne knjižice, datum prestopa, ter ime sodnika/ce, ki je potrdil/a prestop.

Ažuriranje podatkov

Tekmovalce naprošamo, da vse spremembe, kot so: sprememba osebnih podatkov, prehod psa iz nižjega v višji nivo, menjava kluba/društva za katerega tekmujete, številke neaktivnih delovnih knjižic, obvestite Komisijo za agility na e-mail (agility.komisija@gmail.com)